I og med at du har havnet her regner jeg med at du nå har en .nfo-fil du ikke får noe fornuftig ut av. Hvis dette er tilfelle har du komme til rett post, jeg skal nemlig i denne posten gjennomgå to enkle måter du kan åpne .nfo-filer i Windows.

Hva er en .nfo fil?

En .nfo fil er rett og slett en ascii tekstfil som gjerne kan inneholde ascii kunst. I dag er kanskje .nfo filer mest utbredt som informasjonsfiler i forbindelse med nedlastninger fra ymse kilder.

Åpne .nfo filer i Windows

Har du Windows kan du rett og slett åpne .nfo filen i Notepad/Notisblokk som følger med Windows. Her vil det absolutt være en fordel å bytte til skrifttypen Terminal om du vil se filen korrekt. Om du ikke bytter skrifttypen kan det hende at ting rett og slett ser uleselig ut slik som i eksempelet under. Det øverste bildet er fra Notepad med skrifttypen Terminal og det nederste med Notepad og skrifttypen Times New Roman. For å forandre skrifttypen i Notepad går du enkelt og greit til Format -> Skrift og velger Terminal.

DAMN NFO Viewer

Et annet gratis alternativ er å laste ned DAMN NFO Viewer som er laget for å nettopp åpne .nfo filer. Her er det bare å laste ned og installere programmet. Etter du har gjort dette vil .nfo filene automatisk åpnes i DAMN NFO Viewer og du kan nyte din .nfo fil i fred og ro.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *