Foxit Reader er ett program som lar deg lese PDF-filer raskt og enkelt. Programmet er et godt alternativ til Adobe Reader. Programmet er ikke bare raskere, men også sikrere og mindre masete enn Adobe Reader. Programmet finnes i tillegg med norsk språk, noe som kan være en fordel.

Når du laster ned Foxit Reader vil det som standard være på engelsk. Dette løser du ganske enkelt ved å gjøre følgende:

Trykk på “Language” velg så “Norwegian”. Programmet vil nå spørre om det kan koble til Internett for å laste ned den norske språkpakken. Du trykker selvfølgelig ja og du vil etter noen klikk ha Foxit Reader på norsk.

En annen nyttig ting med Foxit Reader er at du kan åpne PDF-filer som faner i programmet. Dette ser du hvis du klikker på bildet som er i ingressen, der vil du se at det er to filer som er åpnet på en gang. En fil med navnet “Lorem ipsum dolor sit amet” og en som heter “Manual”. Du kan enkelt bytte mellom filene ved å trykke på fanene.

Vil du ta bilde av det du leser kan dette enkelt gjøres ved å trykke “ALT + 7”, du vil nå få mulighet til å markere området du vil ta bilde av. Bildet legger seg i utklippstavlen slik at du enkelt kan lime det inn i for eksempel Word eller Paint.

Programmet støtter forøvrig Windows Me/2000/XP/2003 og Vista.

Hva venter du på? Last ned Foxit Reader fra det offisielle nettstedet.

Tagged:

Comments

 1. IkkeNorsk

  Lastet ned Foxit Reader, fikk ikke lagt inn Norsk språkpakke.

  Etter å ha sjekket på languages.foxitreader.com siden (eller no sånt), sto norsk oppført på 0%

  Artikelskriveren har enten ikke prøvd å legge inn pakken, bare antatt at det vil fungere?

 2. Kenneth Eggan Article Author

  Da artikkelen ble skrevet fungerte den norske språkversjonen, dette kan du se ved å forstørre bildet i artikkelen.

  Det virker som om de nå har lagt om på sitt eget system noe som fører til at det ikke er mulig å få programmet på norsk per dags dato. Skal jeg gjette kommer nok dette på plass igjen om kort tid.

 3. sacha

  hei
  har altid hatt og brukt foxit reader på pc. nå har jeg kjøpt mac men ønsker fortsatt å bruke foxit, hjelp!!!!! for det ikke til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *